Akce pro milovníky
gastronomie
a alternativního vaření
na otevřeném ohni
pod širým nebem
Účastníci se budou věnovat
přípravě jídla pod dohledem
a vedením mistra
Hugo Hromase
Program:
1. Jehně pomalu vařené v tuku
2. Salát ze spálené zeleniny
3. Pečený lilek
4. Grilované kuřata na ohni
5. Nekvašený chleba
6. Přehršle salátů
7. Morkový koláč s povidly
8. Domácí chléb z ohně
9. Čaj a káva z džezvy
Akce je rozdělena
na dva turnusy
(kapacita 12 osob/turnus)
1. turnus:
4.10. (pátek) od 15.00 hod.
5.10. (sobota) do 10.00 hod.
2. turnus
5.10. (sobota) od 15.00 hod
6.10. (neděle) do 10.00 hod
Cena: 4.400,- Kč/osoba
V ceně je zahrnuto:
absolvování kurzu,
jídlo (co si uvaříte, to si také
sníte), pitný režim po celou dobu turnusu (pivo, víno,
nealko, káva, čaj...) a snídaně.
Místo konání:
Areál u mlýna, Žítková 32
Info a přihlášky na:
info@thzitkova.cz
Akce se koná za každého
počasí pod širým nebem.
V případě nepřízně počasí budou
k dispozici party stany.
Ubytování v areálu
u mlýna...
S sebou rozhodně rezervní suché
a teplé oblečení, zimní spacáky
a podle možnosti stany.
Přespání na místě, podle osobních
preferencí (pod širým nebem,
pod vlastním stanem,
nebo pod střechou).