Akce pro milovníky gastronomie


a alternativního vaření


na otevřeném ohni


pod širým nebem


Účastníci se budou věnovat přípravě jídla pod dohledem a vedením mistra

Hugo Hromase


Program:


1. Jehně pomalu vařené v tuku

2. Salát ze spálené zeleniny

3. Pečený lilek

4. Grilované kuřata na ohni

5. Nekvašený chleba

6. Přehršle salátů

7. Morkový koláč s povidly

8. Domácí chléb z ohně

9. Čaj a káva z džezvy

Akce je rozdělena na dva turnusy

(kapacita 12 osob/turnus)

1. turnus:

4.10. (pátek) od 15.00 hod.

5.10. (sobota) do 10.00 hod.


2. turnus

5.10. (sobota) od 15.00 hod

6.10. (neděle) do 10.00 hod

Cena: 4.400,- Kč/osoba


V ceně je zahrnuto:

absolvování kurzu, jídlo (co si uvaříte, to si také sníte), pitný režim po celou dobu turnusu (pivo, víno, nealko, káva, čaj...) a snídaně.

Místo konání:

Areál u mlýna, Žítková 32



Info a přihlášky na:

info@thzitkova.cz


Akce se koná za každého počasí pod širým nebem.

V případě nepřízně počasí budou k dispozici party stany. Ubytování v areálu u mlýna...

S sebou rozhodně rezervní suché a teplé oblečení, zimní spacáky a podle možnosti stany.


Přespání na místě, podle osobních preferencí (pod širým nebem, pod vlastním stanem, nebo pod střechou).